La Fira de la Candelera virtual aplega 25.000 espectadors

La 170a edició de la fira es va dur a terme en gran mesura en format digital; tot i així, segons expressen des del consistori, ha tingut una gran acollida i seguiment.

Pregó virtual de la Fira de la Candelera amb Martina Tresserra, Estel Solé i Mercè Martínez
Pregó virtual de la Fira de la Candelera amb Martina Tresserra, Estel Solé i Mercè Martínez // Anna Bermejo

La suspensió de la fira comercial, i el fet que la majoria d’activitats s’han realitzat en línia, no han aturat l’èxit un any més de la Candelera, que ha finalitzat amb un bon balanç. Segons explica l’Ajuntament en una nota de premsa, “la ciutadania ha respost i ha utilitzat la tecnologia per descobrir una altra fira“; i és que s’han registrat bons índex d’audiència i d’interacció a través de les plataformes digitals.

En total, 25.000 persones han passat per la Candelera virtual, “i tots els indicadors han mostrat un creixement i una alta satisfacció per part dels visitants“, apunta el consistori. El pregó d’enguany ha estat el més vist de la història de la fira, arribant a 1.737 persones, cinc vegades més que en qualsevol altra edició. Les activitats de l’àmbit empresarial van atreure a 150 professionals, i les jornades agràries a un centenar.

En la vessant gastronòmica i d’alimentació, també s’han aconseguit bones xifres: 4.300 visualitzacions o participacions en els tallers, tastos i sessions de cuina. De fet, les sessions de cuina -amb l’esmorzar de traginers, la coradella innovadora i les curiositats sobre el vi i la tòfona- han estat algunes de les activitats que han despertat més interès, acumulant més de 3.700 visualitzacions. Respecte als tastets musicals i teatrals, tots ells han superat les 750 visualitzacions a Youtube.

La Fira també va tenir una bona acollida comercial

Durant els dies de fira, les diferents entitats comercials de Molins de Rei van fer campanyes de promoció en les que es regalava una copa commemorativa de la Fira de Vins, que es van esgotar ràpidament i es va haver de prorrogar la promoció.

A més, els estands comercials de la fira virtual també han mostrat la seva satisfacció per les vendes, tot i que no són comparables a les de cap edició presencial.

Recomanacions personalitzades