L’escola Madorell se suma al Poliesportiu com a nou punt de votació el 14F

El centre educatiu substituirà el centre comunitari Pont de la Cadena, que finalment l’Ajuntament ha descartat utilitzar per qüestions d’espai. La decisió arriba setmanes després que el consistori també anunciés que el Poliesportiu Municipal substituirà l’antic CAP com a col·legi electoral.

L'escola Josep Maria Madorell és la que té més classes confinades
L’escola Josep Maria Madorell s’estrenarà com a col·legi electoral diumenge // Anna Bermejo

Més canvis de cara a les eleccions al Parlament de Catalunya del 14F. El centre comunitari Pont de la Cadena deixarà de ser un espai de votació aquest diumenge i el substituirà l’escola Madorell. Així ho ha anunciat l’Ajuntament, que per qüestions d’espai ha decidit reubicar la seu electoral en aquest centre educatiu.

Així el veïnat de la zona que fins ara votava al centre comunitari, aquest diumenge s’haurà de desplaçar fins a l’escola Madorell, on hi haurà tres meses col·locades al gimnàs del centre.

L’entrada de votants es farà pel carrer Miquel Torelló i la sortida pel carrer Felip Canalias. Per explicar el canvi de seu electoral, a la porta del centre comunitari hi haurà durant tot el diumenge personal de l’ADF i de Protecció Civil.

L’estrena de l’escola Madorell com a col·legi electoral coincidirà també amb la incorporació del Poliesportiu municipal com a punt de votació aquest diumenge en substitució de l’antic ambulatori, ara convertit en l’espai sociosanitari Josep Maria Salas.

Un altre canvi rellevant és que a l’escola la Sínia es faran les votacions al pavelló, fet que farà possible mantenir millor la distància de seguretat.

Informacions relacionades

Recomanacions personalitzades