Tastets musicals i teatrals amenitzen una Candelera virtual

La Fira de la Candelera d’enguany, celebrada de manera virtual, compta amb actuacions musicals i teatrals d’artistes que es poden visualitzar a través d’internet.

Actuació del grup HCM Swing, un dels tastets musicals // Captura de pantalla

La Fira de la Candelera d’aquest 2021 celebra aquest cap de setmana el gruix de la seva activitat, gairebé tota de manera online. En la vessant cultural destaquen els tastets musicals i teatrals; amb l’actuació del grup de jazz HCM Swing, la de la cantant Txenia i la del grup pop Súper Gegant. Totes es poden visualitzar a través de la pàgina web de La Candelera.

També es pot accedir a diferents obres teatrals, totes elles gravades amb antelació i penjades al canal de Youtube de la fira. Es poden veure representacions com ‘Estampar la terra’, una obra de microteatre centrada en un monòleg poètic amb música en directe; ‘Roda cyr’, un espectacle de circ amb bicicletes i cubs; i ‘La Gàbia’, una representació de la companyia Por lo Vagini basada en un món futurista amenaçat per la superpoblació humana.

També es poden visualitzar continguts per als més petits

En aquesta edició diferent, els infants també han estat protagonistes. Un espectacle de circ, Microglophone, ha estat pensat perquè els molinencs més petits també puguin gaudir de la màgia de la Candelera.

Amb un clown i un Dj a escena, aquest espectacle visual i divertit també es pot seguir al web de la fira. Igual que el film d’’Ambauka i el fantasma Bububú’ de la companyia de música familiar Ambauka. La pel·lícula es pot veure en directe per Youtube en dues sessions organitzades per dissabte i diumenge.

Recomanacions personalitzades