‘Més enllà de l’esport’, un projecte audiovisual per conèixer millor els esportistes de Molins de Rei

El molinenc Ian Pérez emprèn una sèrie d’entrevistes al seu canal de YouTube per fer visibles els beneficis de la pràctica de l’esport. Els episodis es podran seguir a Viu Molins de Rei.

Ian Pérez i Alicia Avilés en el segon capítol de ‘Més enllà de l’esport’ // Cedida

Donar visibilitat als esportistes de Molins de Rei. Amb aquesta finalitat sorgeix ‘Més enllà de l’esport’, un projecte audiovisual encapçalat pel molinenc Ian Pérez amb la col·laboració de Jordi Mateu, Adrià Casaín, Guillem Guitart i Oscar Bonilla al seu canal de YouTube ‘Mala Idea 750‘.

‘Més enllà de l’esport’ és una sèrie d’entrevistes a diferents esportistes de Molins de Rei. Els dos primers entrevistats han estat Jordi Riera, exporter del CFS Molins 99, i Alicia Avilés, capitana del primer equip femení del Molins de Rei CF i també entrenadora del club.

La idea va sorgir fa uns anys, quan estava a Ràdio Molins“, explica Ian Pérez a Viu Molins de Rei. “En aquell moment jo jugava a futbol, al Molins de Rei CF, i havia viscut unes experiències personals una mica complicades. L’esport em va ajudar a estar millor i tirar endavant, i volia saber si aquesta sensació també la tenien altres esportistes.” En ‘Més enllà de l’esport’, per tant, s’intenta no només parlar de l’esport que practiquen els entrevistats, sinó de desvetllar com aquest els ha ajudat en el seu dia a dia.

Ian Pérez, a part de futbolista i entrenador, també és un gran aficionat a la ràdio. Al seu canal de YouTube ja havia començat altres projectes, com narracions futbolístiques, però la sèrie d’entrevistes era una espineta que tenia clavada i que per fi ha pogut portar a terme. “Tenim un local amb els amics aquí a Molins de Rei i, com disposàvem del material audiovisual adient, vam decidir tirar-ho endavant entrevistant a gent del poble.” La finalitat és que sigui un contingut proper als molinencs.

‘Més enllà de l’esport’ vol mostrar la rutina diària de diferents esportistes de Molins de Rei, de diverses disciplines, i de com han viscut des de petits la pràctica de l’esport. Els entrevistats també duen a la seva intervenció un record relacionat amb ells i l’esport que practiquen, en els dos casos ha estat una samarreta que decora el local en l’entrevista posterior. I també suggereixen un nou personatge amb el qual lan Pérez parli en propers episodis.

Segueix els capítols al Viu Molins de Rei

Els dos primers episodis de ‘Més enllà de l’esport’ ja estan disponibles i es poden veure a través de Viu Molins de Rei. De moment, es pot accedir a les dues primeres entrevistes; a Jordi Riera i a Alicia Avilés.

Capítol 01, amb entrevista a Jordi Riera
Capítol 02, amb entrevista a Alicia Avilés

Quan Pérez i el seu equip vagin enregistrant més capítols també seran penjats al diari digital de Molins de Rei amb l’objectiu que Més enllà de l’esport arribi a més veïns del municipi.

Recomanacions personalitzades