El servei d’atenció a la infància Trencaclosques es muda al carrer Sant Isidre

L’Ajuntament de Molins de Rei assegura que el nou espai és més ample i adaptat a les necessitats de l’equipament.

El nou Trencaclosques // Dan Costa – Ajuntament de Molins de Rei

Canvi d’ubicació del Trencaclosques, el servei de guarda adreçat a infants de 16 setmanes a 3 anys, que ha passat d’estar ubicat al Centre Comunitari Pont de la Cadena a un local ubicat al carrer Sant Isidre número 2. Per tant, no es mou del barri del Canal de Molins de Rei.

Segons ha assegurat l’Ajuntament en un comunicat, el nou local és “més ample i adaptat per a infants d’aquesta edat, amb lavabos condicionats per l’edat i un pati exterior”. D’altra banda, el consistori ha remarcat que aquest canvi permetrà que l’esplai MIB pugui fer ús de les instal·lacions o bé que en un futur es puguin oferir altres serveis com un centre de desenvolupament infantil i d’atenció precoç.

“Estem molt contents. És un espai de respir, on els pares poden deixar els seus fills i filles durant unes hores determinades al dia”, ha assegurat la regidora d’Infància i Famílies de l’Ajuntament de Molins de Rei, Carme Madorell. “En aquesta època de la Covid-19, en què molts avis i àvies estan en situació de risc, és un bon moment per fer-ne ús”, ha afegit.

Segons l’alcalde, Xavi Paz, el trasllat del Trencaclosques significa “un pas més en els beneficis que ofereix l’Ajuntament de Molins de Rei, en aquest cas en el desenvolupament de la infància i en l’assessorament de les famílies”.

Recomanacions personalitzades