La molinenca Mireia Sellarés és la nova presidenta del Botmol

La nova junta de la Unió de Botiguers de Molins de Rei (Botmol) està encapçala per Mireia Sellarés, propietària de Cal Manyet, i amb Josep Sabaté i Maria Arenas com a vicepresidents.

Mireia Sellarés ha estat elegida presidenta de l’entitat // Guillem Urbà @Guillemfotògrafs

El Botmol ja té noves regnes després de la dimissió de Jesús Cardona com a president a finals d’octubre. La propietària de Cal Manyet, Mireia Sellarés, és la nova presidenta de l’entitat després que ella i la resta dels membres que configuraven la seva candidatura fossin elegits dilluns en una assemblea extraordinària de socis per formar part de la nova junta de l’associació de botiguers de Molins de Rei.

Per a la nova cap visible del Botmol, les prioritats de la junta han de ser “continuar els reptes de l’anterior i fer una escolta activa cap a tots els associats en un moment com l’actual”, segons ha assegurat en declaracions a Viu Molins de Rei. De fet, per a Sellarés es tracta d’una “junta continuista i renovada”, ja que hi ha moltes cares que continuen del mandat anterior. Sense anar més lluny, ella va ser un des les vocals de la junta passada.

El mateix succeeix amb la majoria de càrrecs. Per exemple, Josep Sabaté, propietari del Forn del Pont, passa de vicepresident segon a primer; i Maria Arenas, del Forn Pastisseria Arenas, deixa de ser vocal per assumir la vicepresidència segona.

La secretaria de la nova junta també recau en una altra cara coneguda. És la de Vicenç Cucurull, responsable de la tintoreria City Sec, i que justament aquest últim mes havia hagut substituir Cardona en el càrrec de president en ser vicepresident primer de la junta anterior.

Pel que fa a la resta de càrrecs, Carles Bover (Molins de Q. S.L) assumeix la tresoreria de l’entitat, i les vocalies recauen en Martí de Palol (La Comercial), Laia Serra (Lleteria Granja Armengol), Judit Requena (Spot 10 Skate), Jessica Viñas (Verd Poma) i Xavier Villuendas (Carns J&J Molins de Rei).

Sellarés és la segona dona que presideix el Botmol en els 40 anys d’història de l’entitat. La primera a fer-ho va ser Mercè Caro, que va agafar les regnes de l’associació el 1993.

Part de la nova junta de l’entitat // Botmol

Recomanacions personalitzades