Un incendi crema dues terrasses al carrer Mercat

El foc, sorgit de matinada, no ha provocat ferits, asseguren els Bombers i l’Ajuntament de Molins de Rei. Tampoc ha arribat a l’interior dels pisos.

Ensurt de matinada al carrer Mercat, on s’ha originat un espectacular incendi que s’ha pogut veure des de diferents punts de Molins de Rei però que no ha provocat ferits.

Segons han informat fonts dels Bombers de la Generalitat, han rebut l’avís de les flames aquest divendres a les 1.47 hores. Fins allà s’han desplaçat quatre dotacions del cos, a més de la Guàrdia Urbana i el Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).

El foc ha afectat dues terrasses de dos àtics però, segons els bombers, “no ha arribat a l’interior dels pisos”. S’han cremat tendals i algún electrodomèstic com una rentadora, generant-se una flama important i una quantitat considerable de fum.

Les flames amb els Bombers al carrer Mercat // Héctor Hernández

Menys de mitja hora més tard, a les 2.14 hores, l’incendi ja estava controlat. L’actuació ha finalitzat passades les 4 de la matinada.

Segons els bombers i l’Ajuntament de Molins de Rei, no s’han lamentat ferits. “Quan hem arribat, l’interior dels habitatges estava buit”, han assegurat els bombers.

Les primeres hipòtesis apunten a un “curtcircuit en una rentadora” que estava en una de les terrasses com a causa de l’incendi, però aquest indici s’ha d’acabar de confirmar.

Recomanacions personalitzades