El tercer dinar solidari en favor de Gueopic aconsegueix 1.705 euros

L’edició d’enguany de La Pizza i Hamburguesa Solidària al restaurant El Ñoqui ha venut les 150 entrades disponibles. El cantant Pau Riba ha sigut l’encarregat d’amenitzar la jornada amb el so de la seva guitarra.

L’artista mallorquí Pau Riba ha posat ritme al tercer dinar solidari // Gueopic

La pizzeria El Ñoqui ha recollit 1.705 euros per a l’associació Gueopic, l’organització sense ànim de lucre que lluita per la millora de les condicions de vida de les persones amb trastorn de l’espectre autista o problemes de comunicació de Molins de Rei, durant la tercera edició de la iniciativa La Pizza i Hamburguesa Solidària.

El dinar, que es va haver de posposar de dissabte a diumenge pel risc de pluja, va vendre totes les entrades disponibles: un total de 150 entrades. Els assistents van pagar 10 euros per menjar tantes pizzes i hamburgueses com volguessin. A més, es van posar a la venda articles de Gueopic per incrementar les donacions cap a l’associació.

En declaracions a Viu Molins de Rei, el president de Gueopic, Dani Andreu, considera que l’activitat ha estat “un èxit rotund tant personalment com socialment”. Andreu ha agraït la participació als organitzadors, als assistents i al cantant Pau Riba, que va animar el dinar amb un “repertori exquisit”.

El president de Gueopic també ha donat les gràcies als assistents per la seva comprensió a l’hora de complir les mesures de seguretat contra la Covid-19: “Tothom va ser molt respectuós, es van pendre les dades de tots els comensals i es va perimetrar la zona per evitar contagis”, ha detallat Andreu.

Recomanacions personalitzades