Dos atletes molinencs participen al Campionat Absolut d’Espanya d’atletisme

Joan Moreno i Isaac Segura són dos atletes del Club Atletisme Molins de Rei i el passat cap de setmana van participar al torneig absolut celebrat a la Comunitat de Madrid.

Isaac Segura i Joan Moreno durant l’Absolut d’Espanya // Sergi Soler

El cap de setmana del 12 i 13 de setembre va tenir lloc a la Comunitat de Madrid el Campionat d’Espanya Absolut d’atletisme, en el qual hi van participar dos atletes de Molins de Rei: Joan Moreno i Isaac Segura, de 23 i 17 anys respectivament.

Joan Moreno ja havia participat durant la temporada d’hivern a un absolut celebrat a Ourense, però Isaac Segura era la primera vegada que participava en aquest tipus de torneig a causa de la seva edat. Tot i així, tots dos atletes van fer una bona actuació en les seves respectives proves.

Una peculiaritat del campionat d’enguany, a banda que es va haver de d’ajornar del juliol al setembre a causa de la pandèmia, és que ha tingut quatre seus dins la Comunitat de Madrid. Moratalaz, Alcobendas, Vallehermoso i Getafe, que és on van competir els dos atletes molinencs. Segura en la prova de 400 metres i Moreno en la de 110 metres tanca.

Isaac Segura va quedar cinquè de la seva semifinal i va aconseguir fer marca personal: 48 segons i 60 centèsimes. Una marca que li serviria per anar al Campionat Europeu sub18, però que malauradament ha estat suspès aquest any a causa del coronavirus. Finalment, va acabar dotzè d’Espanya i l’atleta va quedar molt satisfet amb la seva primera experiència en un absolut.

En la prova de 110 metres tanca, Joan Moreno també va quedar cinquè a la semifinal, que va ser molt dura, i es va quedar a les portes de fer marca personal. Finalment va acabar tretzè d’Espanya.

Tot i els protocols d’higiene i seguretat que van haver de seguir els atletes, i la no assistència de públic en les diferents seus, des del Club Atletisme Molins qualifiquen l’experiència al Campionat d’Espanya de “molt satisfactòria“, els joves atletes van gaudir molt i “van agafar experiència per anar millorant en els propers anys i anar amb més aspiracions als propers absoluts“.

Recomanacions personalitzades