La Guàrdia Urbana precinta un dels immobles ocupats del carrer Major

La policia local de Molins de Rei instal·la un candau i precinta una de les cases ocupades. L’acció arriba després d’un cap de setmana molt conflictiu a la zona.

Detall de l’edifici precintat // Jose Polo

L’Ajuntament de Molins de Rei ha tancat aquest diumenge l’edifici del número 35 del carrer Major, un dels immobles ocupats des de fa mesos.

La Guàrdia Urbana ha instal·lat un candau i ha precintat un dels accessos per evitar d’aquesta manera que l’edifici torni a ser ocupat. La policia local de Molins de Rei ha aprofitat un moment en el qual “no hi havia ningú a l’interior” per fer aquesta maniobra, han explicat fonts municipals a Viu Molins de Rei.

Altres fonts asseguren que en l’operació han col·laborat persones que ocupen un altre dels immobles de la cèntrica via, amb l’objectiu que s’aturi l’espiral de conflictivitat que viu aquesta zona del Centre Vila.

Immoble fins ara ocupat al carrer Major // Jose Polo

El tancament arriba després d’un cap de setmana molt conflictiu al carrer Major. La matinada del dissabte al diumenge s’ha produït una baralla, l’enèsima que han de suportar els veïns de la zona.

Segons testimonis veïnals, han hagut d’intervenir vàries patrulles de Guàrdia Urbana i Mossos d’Esquadra en una discussió pujada de to entre persones que viuen ocupant i altres que venien de fora.

“Els Mossos es van emportar emmanillats dos nois que devien ser els que van venir de fora”, asseguren aquests testimonis. Fons municipals han confirmat que, efectivament, s’han produït dues detencions.

Però la situació conflictiva no ha finalitzat en aquell moment. Aquest diumenge al migdia s’ha produït un altre altercat. En aquest últim una persona ha acabat ferida per arma blanca i la seva sang s’ha pogut veure sobre el terra del carrer Major. La zona ha estat desinfectada durant aquesta tarda.

Després d’aquesta última baralla, les persones que ocupen han marxat, fet que ha estat indispensable per fer possible l’actuació de tancament realitzada per la Guàrdia Urbana.

De fet, fonts municipals expliquen que els mateixos ocupes han informat que abandonaven l’edifici. Per això s’ha pogut precintar.

Recomanacions personalitzades