Es redueix la circulació de trens durant l’estiu per obres en les infraestructures de Renfe

Des d’aquest cap de setmana ha disminuït la freqüència de pas de sis a quatre trens durant les hores puntes. No circulen per Molins de Rei els corresponents a la línea R1 de Rodalies de Catalunya.

L’estació de Renfe de Molins de Rei // Arxiu

Des d’aquest dissabte passat i fins el 15 de novembre, les obres del Corredor Mediterrani generaran importants afectacions al servei de trens, principalment a la línia R4 i de forma indirecta a les circulacions de les línies R2 i R1 en el tram entre Molins de Rei i L’Hospitalet de Llobregat.

Els trens de la línia R1 amb origen o destí Molins de Rei, durant el període d’actuacions, iniciaran o finalitzaran el seu recorregut a L’Hospitalet de Llobregat, el que significarà una reducció de dos trens per hora punta. Els viatgers, però, podran fer servir els trens de la línia R4 de Rodalies de Catalunya que, en aquest tram, no es veurà afectada.

Afectació de la línia R1 durant els mesos d’estiu // Renfe

Recomanacions personalitzades