Detenen dos homes per intentar robar en una cafeteria del Terraplè

Els fets han passat la matinada d’aquest divendres. Els presumptes lladres haurien intentat esbotzar la persiana de l’establiment amb carrets de la compra.

La Guàrdia Urbana ha detingut els presumptes autors pels volts de dos quarts de tres de la matinada // Viu Molins de Rei

La Guàrdia Urbana ha detingut dos homes la matinada d’aquest divendres per intentar robar a la cafeteria Les Sínies del passeig del Terraplè. Segons han explicat fonts municipals a Viu Molins de Rei, els presumptes autors dels fets han intentat entrar a l’establiment esbotzant-ne la persiana amb carrets de la compra pels volts de dos quarts de tres de la matinada.

Uns veïns de la zona han alertat dels fets als cossos policials després de sentir com sonava l’alarma de l’establiment. En arribar-hi, els agents s’han trobat que els presumptes autors ja havien fugit, però els han pogut localitzar amb els respectius carrets de la compra al carrer Amadeu Vives, després de fer una batuda pel municipi.

Als dos detinguts se’ls imputen delictes per temptativa de robatori amb força i danys. Tots dos ja han passat a disposició judicial.

Recomanacions personalitzades