Més d’un centenar de persones condemna els 1.000 dies de presó dels Jordis

Les seccions locals de l’ANC i Òmnium han organitzat una concentració aquest diumenge a la plaça de l’U d’Octubre per recordar que fa 1.000 dies de l’empresonament dels seus líders, Jordi Sánchez i Jordi Cuixart.

La concentració s’ha fet amb les mesures de prenvenció necessàries // Jordi Costa (@jordicosta1425)

Més d’un centenar de persones ha condemnat aquest diumenge els 1.000 dies de presó de Jordi Sánchez i Jordi Cuixart amb una concentració de rebuig a la plaça de l’U d’Octubre, que ha demanat l’alliberament dels “presos polítics” i el retorn dels líders que han hagut de marxar a l’estranger.

La concentració ha estat convocada per les seccions locals de l’Assemblea Nacional Catalana (ANC) i Òmnium per recordar que fa 1.000 dies que els seus respectius líders són a la presó.

La trobada, que ha comptat amb diferents parlaments i que s’ha fet amb les respectives mesures de prevenció, ha tingut la presència de la germana de l’expresident de la Generalitat Carles Puigdemont, Montserrat Puigdemont, que ha demanat justícia tant per als líders independentistes en presó com pels que han hagut de marxar a l’estranger.

La germana de l’expresident de la Generalitat, Montserrat Puigdemont, durant el parlament // Jordi Costa (@jordicosta1425)

Notícies relacionades:

Recomanacions personalitzades