Molins de Rei viu el Sant Joan més domèstic

Tres Dj’s amenitzaran la revetlla des dels balcons en diversos carrers del municipi. Des de Ràdio Molins de Rei també s’ha preparat una programació especial perquè la revetlla arribi a totes les llars.

La flama del Canigó incendiarà la foguera de Sant Joan a Molins de Rei i prop de 400 municipis més. //jlmaral (Flickr)
Una flama del Canigó // jlmaral (Flickr)

La revetlla de Sant Joan és una altra de les festivitats que s’han hagut d’adaptar a les noves necessitats postcoronavirus. Per això, la festa a Molins de Rei se centrarà sobretot als balcons i terrasses del municipi per viure una revetlla més domèstica.

D’una banda, amb la proposta de l’Ajuntament de ‘Dj’s als balcons’, en què tres dj’s del municipi amenitzaran la revetlla des dels balcons de casa seva, de deu a dotze de la nit.

Axí, el carrer Sant Isidre vibrarà amb el Dj Llorchs i el carrer General Castaños amb dj IZLA. L’avinguda Barcelona ho farà a ritme del Dj Jonathan González i DIYEI Eventos.

Aquests dijòqueis, però, també sonaran per Ràdio Molins de Rei en una programació especial que l’emissora municipal ha ideat per fer arribar la revetlla a totes les llars del municipi.

La programació especial ha estat elaborada conjuntament amb la Comissió de Focs de Sant Joan i el molinenc Bernat Segura, que durant la pandèmia ha amenitzat el confinament sota el nom de Dj Natber.

Per això, ell i set dijòqueis més també seran els encarregats de posar la cirereta musical en una revetlla que sonarà per la ràdio a partir de dos quarts de deu del vespre i que també comptarà amb elements tradicionals de la festa com la lectura d’un manifest i la sonada de l’himne valencià La Muixeranga.

Notícies relacionades

Recomanacions personalitzades