El Jovent Republicà vol que el govern inclogui un casal de joves als pressupostos

L’agrupació s’ha reunit amb el govern municipal per traslladar-los la proposta de destinar part del pressupost municipal a fer un casal de joves al municipi. També els han  comunicat la seva preocupació davant la reducció del pressupost del Pla Local de Joventut.

Imatge d’arxiu d’un acte de les JERC a Molins de Rei // Jose Polo

El Jovent Republicà vol que Molins de Rei tingui un casal de joves. Per això, s’ha reunit amb el govern municipal per demanar-los que destinin dues partides en el pressupostos municipals d’enguany per fer realitat aquest nou espai.

D’una banda, l’agrupació demana l’executiu format pel PSC i Junts per Molins que el comptes municipals d’enguany –que s’han d’aprovar properament en el ple municipal i que ara es debaten amb els grups de l’oposició– tinguin una partida pressupostària destinada a elaborar un primer estudi de construcció i una altra a fer un procés participatiu enfocat els joves perquè puguin decidir com volen que sigui l’espai.

En la reunió, el Jovent Republicà, que són les joventuts d’ERC, també ha aprofitat per fer saber a l’executiu municipal el seu malestar arran de la reducció del pressupost del Pla Local de Joventut, que han vist que ha patit una tisorada respecte als comptes de l’any passat.

Des de l’agrupació recorden en un comunicat que sempre han apostat per “un model d’oci alternatiu als botellots que sovint deriven en conductes incíviques i problemes de convivència amb el veïnat”. Per això argumenten que disposar d’un casal de joves pot “proporcionar grans beneficis a la vila”.

Recomanacions personalitzades