ERC emplaça el govern a convocar una Junta Local de Seguretat amb l’oposició

Els republicans consideren que l’equip de govern ha de prendre accions per donar resposta al “desconcert de la població” en temes de seguretat. Per això, els convida a convocar una Junta Local de Seguretat amb l’oposició.

Imatge d’arxiu d’una Junta de Seguretat Local // Dan Costa — Ajuntament de Molins de Rei

ERC prem l’accelerador i demana accions al govern municipal en clau de seguretat. Els republicans exigeixen en un comunicat que l’executiu format pel PSC i Junts per Molins convoqui una Junta Local de Seguretat amb els partits de l’oposició. Consideren que es tracta d’un organisme clau per abordar qüestions com els intents d’ocupació de les darreres setmanes i l’atracament al Caprabo del parc de la Mariona divendres passat.

“La sensació general és de no entendre què està passant i, sobretot, si s’estan prenent mesures perquè aquestes actuacions no s’escampin”, opinen des d’ERC. En el text, els republicans també suggereixen al govern municipal donar resposta a la crisi habitacional.

Entre les mesures, proposen que el govern municipal de Molins de Rei habiliti més habitatges de lloguer social i que doni suport a les persones que necessitin assessorament en aquest àmbit. “Probablement les conseqüències de la Covid-19 han posat al descobert situacions econòmiques o d’habitatge no resoltes”, reflexionen al voltant dels intents d’ocupació.

Notícies relacionades:

Recomanacions personalitzades