En estat greu una dona de Molins de Rei després de ser atropellada al pas a nivell de Sant Feliu de Llobregat

La víctima, que ha hagut de ser reanimada pels Serveis d’Emergències Mèdiques (SEM), ha estat trasllada a l’hospital de Bellvitge, on es troba en estat greu.

Pas a nivell de l’estació de Renfe de Sant Feliu de Llobregat // Google Street View

Una dona de 51 anys, veïna de Molins de Rei, ha estat atropellada al pas a nivell de Sant Feliu de Llobregat, situat just al costat de l’estació de Renfe. Segons han informat fonts de l’Ajuntament de Sant Feliu, la víctima, que es troba en estat greu, ha hagut de ser reanimada in situ pels Serveis d’Emergències Mèdiques (SEM). Seguidament, ha estat traslladada a l’hospital de Bellvitge.

L’incident s’ha produït a les 11.05 d’aquest dilluns i els Mossos d’Esquadra continuen investigant el succés. Fonts del cos policial asseguren que l’impacte amb el tren ha estat lateral, fet que els podria fer descartar un intent de suïcidi.

Aquest pas a nivell conforma, de fet, un dels punts negres de la xarxa ferroviària catalana. A la capital del Baix Llobregat porten més de quatre dècades clamant per un soterrament que ja ha estat adjudicat però encara no ha començat a fer-se realitat.

L’atropellament ha afectat la circulació de les línies R1 i R4, que ha quedat tallada durant poc més d’una hora, per restablir-se a les 12.15 hores.

Recomanacions personalitzades