La Guàrdia Urbana multa més de 100 persones en un mes per incomplir el confinament

Des de l’inici de la pandèmia el cos policial ha interposat un total de 252 sancions a persones que no respectaven les directrius de l’estat d’alarma.

Imatge d’un control de Guàrdia Urbana i Mossos d’Esquadra durant la pandèmia // Jose Polo

En tan sols un mes, la Guàrdia Urbana ha interposat més d’un centenar de sancions a persones que s’han saltat el decret de confinament. Les xifres actualitzades per l’Ajuntament de Molins de Rei indiquen que en total, a hores d’ara, el cos policial ha multat 252 persones des de l’inici de l’estat d’alarma.

A mitjans d’abril, un mes després d’haver-se declarat l’estat d’alarma, la policia ja havia multat un total de 136 persones. La dinàmica, des d’aleshores, no ha anat en descens. Al contrari, un mes després, la xifra ha augmentat en 116 sancions.

2.750 persones identificades

La Guàrdia Urbana assegura haver estat realitzant controls diaris a la via pública des de l’inici del confinament. En aquest sentit, el cos policial ha identificat un total de 2.750 persones i ha aturat 1.256 vehicles.

Recomanacions personalitzades