Jordi Costa converteix les seves fotografies sobre el Procés en postals solidàries

El molinenc posa en marxa la iniciativa ‘Postals per no oblidar’, en què ofereix 12 instantànies seves sobre el Procés reconvertides en postals solidàries per ajudar a la Caixa de Solidaritat que fa costat als qui han patit “la repressió de l’Estat”.

Les postals són diferents instantànies captades per Costa durant el Procés // Web Postals per no oblidar

Jordi Costa enceta un projecte solidari. Es tracta de ‘Postals per no oblidar’, una iniciativa en què posa a la venda 12 fotografies seves sobre el Procés i la post sentència en benefici de la Caixa de Solidaritat, que fa costat a les persones que han patit “la repressió de l’Estat”.

El molinenc, que ha presentat aquest dijous el projecte a través de les xarxes socials, ha explicat que cadascuna de les postals porta l’adreça d’un dels “presos polítics” amb l’objectiu de ser també “una postal d’acompanyament simbòlic a la seva reclusió”.

Les dotze postals, que es compren per Internet i es poden passar a recollir per la llibreria Barba, també inclouen una fotografia exclusiva del fotoperiodista Jordi Borràs, així com un text de l’actriu, escriptora i productora molinenca Estel Solé.

Sorteig a les xarxes socials

En la presentació del projecte, Costa també ha explicat que en les properes tres setmanes sortejarà tres lots de postals al seu Instagram (@jordicosta1425) i que cada setmana el lot s’acompanyarà amb un d’aquests tres llibres: ‘Dies que duraran anys’, de Jordi Borràs; ‘Història d’un crit’, de Joan BonaNit, i ‘Si no puc volar’, d’Estel Solé.

D’altra banda, l’actriu Mercè Martínez i el cantant Joan Dausà també col·laboren posant veu al vídeo promocional; així com la meteoròloga Mònica Usart i la periodista Núria Martínez ajuden a fer difusió del projecte.

Recomanacions personalitzades