L’Ajuntament impulsa un servei telefònic en matèria d’habitatge

L’administració prestarà assistència telefònica i telemàtica amb l’objectiu d’atendre les persones que tinguin consultes o situacions problemàtiques en matèria d’habitatge.

L’Ajuntament durant una jornada de confinament // Jose Polo

L’Ajuntament de Molins de Rei ha engegat un nou servei d’atenció telefònica i telemàtica en matèria d’habitatge davant la situació d’excepcionalitat sorgida del coronavirus. Segons ha informat l’administració mitjançant un comunicat, l’objectiu és el d’assessorar tant les persones “que tinguin problemes per fer front al pagament del lloguer o la hipoteca”, com a aquelles que “estiguin davant un desnonament o un llançament previst”, entre altres.

Cal tenir en compte que, en el context de confinament actual, s’han aplicat algunes modificacions importants en matèria d’habitatge. En aquest sentit, els contractes de lloguer es podran prorrogar sis mesos, extraordinàriament, en el cas que hagin vençut entre el 2 d’abril i el dia en què hagin transcorregut dos mesos des del final de l’estat d’alarma.

Per últim, també es prestarà assessorament als propietaris que tinguin dificultats per cobrar els lloguers. El servei el duu a terme l’Oficina d’Habitatge de Molins de Rei i per accedir-hi cal trucar, de dilluns a divendres de 9.30 a 14 hores, al telèfon 936803739 o enviar un correu electrònic a habitatgecovid@molinsderei.cat

Recomanacions personalitzades