Una empresa molinenca dona mascaretes i guants a la Creu Roja

La companyia Manufactura Moderna de Metales, situada a Molins de Rei, ha entregat 2.000 mascaretes i 2.000 guants a la Creu Roja al Baix Llobregat Centre perquè els seus tècnics i voluntaris puguin garantir les mesures de prevenció davant el coronavirus.

El moment de la donació de les mascaretes i guants a Creu Roja // Cedida

L’empresari Jordi Priu Pont, de la companyia molinenca Manufactura Moderna de Metales, ha realitzat aquesta donació de 2.000 mascaretes i 2.000 guants pels voluntaris i tècnics de la Creu Roja al Baix Llobregat Centre que, des de l’inici de l’estat d’alarma per la crisi del Covid-19, estan participant en diferents accions per ajudar als col·lectius més vulnerables de la comarca.

Des del passat 13 de març, la Creu Roja Baix Llobregat Centre, amb seu a Molins de Rei, ha mobilitzat més de 50 voluntaris, set tècnics i tres Unitats d’Emergència Social per poder cobrir les necessitats bàsiques dels usuaris de la institució, derivats pels diferents serveis socials dels 9 municipis als quals dóna cobertura, entre ells Molins de Rei i El Papiol. Durant aquests dies, Creu Roja ha realitzat un gran nombre de projectes, com un servei de farmàcia a domicili, un de recollida d’escombraries i d’entrega de productes d’higiene, així com de lliurament de material didàctic per a persones grans.

En total han efectuat més de 1.100 trucades de seguiment a usuaris de Creu Roja per detectar necessitats i oferir ajuda, i han dut a terme més de 893 intervencions. A més, han rebut una mitja de tres camions setmanals amb productes de primera necessitat per part de la Plataforma Logística Humanitària de la Creu Roja a Catalunya. Tota la tasca que aquesta institució està realitzant durant l’emergència pel Covid-19 s’emmarca dins del projecte Creu Roja Respon, que pretén donar cobertura a les necessitats bàsiques dels col·lectius més vulnerables i garantir l’ajuda humanitària a la població.

Recomanacions personalitzades