La biblioteca El Molí proposa una manualitat per entretenir els infants durant el confinament

L’equipament municipal ha plantejat un repte als molinencs més joves: idear la seva pròpia versió de la Lecturina, la mascota de la sala infantil de la biblioteca, amb material reciclat.

Una versió de la Lecturina feta amb material reciclat // @bibliomolins

La biblioteca El Molí proposa una nova iniciativa virtual per entretenir els més petits durant el confinament. Es tracta d’un taller infantil per crear a la seva pròpia Lecturina, la mascota de l’àrea infantil de la biblioteca de Molins de Rei, amb material reciclat.

Els infants molinencs poden seguir el procés de creació de la Lecturina en el següent enllaç, i un cop hagin fet la seva pròpia versió hauran de fer-li una fotografia i enviar-la al correu electrònic de la biblioteca (b.molins.m@diba.cat).

Al seu compte de Twitter, i també a la web, aniran penjant les diferents creacions perquè tothom les pugui veure. Amb aquesta proposta, segueixen creixent les iniciatives que des de l’Ajuntament i des de les diferents entitats de Molins de Rei es plantegen per fer el confinament una mica menys dur.

Procés de realització de la mascota de la Biblioteca El Molí

Recomanacions personalitzades