Creixen les iniciatives per fer esport a casa durant el confinament

Les propostes dels diferents clubs i entitats esportives de Molins de Rei han augmentat. Per exemple, el CN Molins ofereix una aplicació amb més de 350 classes gratuïtes.

Després de més de tres setmanes de confinament, les iniciatives per fer esport a casa engegades des de diversos clubs i entitats esportives de Molins de Rei, han crescut. I en alguns casos també s’ha volgut incloure als nens en les activitats proposades, per a què també puguin fer exercici durant el temps que haguem d’estar-nos a casa.

Les classes de fitness online a través de plataformes com Youtube o Instagram segueixen sent les més demandades. Els serveis esportius de l’Ajuntament de Molins de Rei publiquen diàriament al seu canal de Youtube vídeos amb diferents rutines per fer esport, i les han diferenciat per categories: Adults, benestar, joves i gent gran. A més, van penjar una gimcana especial per a nens i nenes de 4 anys en endavant per a què puguin exercitar-se i jugar alhora. També, pensant en els més petits, han pujat a les seves xarxes socials un seguit de propostes de jocs creats pels monitors de l’Escola Esportiva.

El Club Esportiu Molins de Rei segueix amb les diferents iniciatives engegades a l’inici del confinament per l’Handbol Molins; però a més tots els dissabtes pengen un challenge als seus comptes a les xarxes socials i repten a tothom a poder superar-ho. I la veritat és que no són gens fàcils…

El CN Molins posa a l’abast de tothom una aplicació per fer esport

D’altra banda, el Club Natació Molins de Rei ha anunciat aquesta setmana passada la seva decisió d’obrir les eines virtuals per fer esport a casa a tots els molinencs i molinenques. Fins ara estaven adreçades només a membres del club, però ara tothom pot accedir a les seves rutines des de l’aplicació mòbil Trainingym.

Aquesta app incorpora més de 350 classes gratuïtes amb exercicis de tonificació, ball, ioga, pilates, meditació i ciclisme indoor per a aquells qui tinguin bicicleta estàtica. Per poder accedir a aquests entrenaments s’ha d’enviar un e-mail amb el nom complet i la data de naixement a martaescudero@cnmolins.cat, i el club enviarà un usuari i una contrasenya per accedir a l’aplicació. D’aquesta manera hi haurà disponible una nova manera de gaudir de l’esport a casa.

Recomanacions personalitzades