La Guàrdia Urbana i Protecció Civil aplaudeixen la tasca de la llar d’avis

Agents de la policia local i voluntaris de Protecció Civil s’han apropat al centre Josep Mestre per fer un homenatge als sanitaris i residents. 

Instant de l'aplaudiment Guàrdia Urbana Protecció Civil llar d'avis Molins de Rei coronavirus
Instant de l’aplaudiment // Jose Polo

Emotiu gest de la Guàrdia Urbana de Molins de Rei i Protecció Civil del municipi, que s’han desplaçat aquest dimarts a les 20 hores fins a la llar d’avis municipal Josep Mestre per fer un aplaudiment als professionals del centre i als seus residents. 

Aquest tipus d’equipaments són un dels que més estan patint la pandèmia del coronavirus perquè el Covid-19 és especialment perillós per a les persones grans. 

“Ànims llar d’avis, molts ànims”, ha cridat un dels agents de la policia local utilitzant l’altaveu del seu vehicle. Juntament amb els aplaudiments, també han fet sonar les sirenes dels diferents cotxes, els llums dels quals han enlluernat els veïns en un gest solidari. 

Vídeo de l’aplaudiment // Jose Polo

Alguns professionals de la llar d’avis han pogut sortir als balcons de l’edifici i s’han sumat a l’aplaudiment agraint el gest. 

D’altra banda, la Guàrdia Urbana i Protecció Civil han informat que aquest dimecres, a les 20 hores, faran la mateixa acció davant la Clínica de Molins de Rei, situada al barri de la Granja.

Recomanacions personalitzades