Tancat l’accés a Collserola i al riu Llobregat mentre duri el confinament

Els accessos al Parc de Collserola i al riu Llobregat seguiran tancats mentre duri el període de confinament. L’estat d’alarma no permet passejos lúdics ni cap activitat a l’aire lliure si no és estrictament necessària.

Voluntaris de Protecció Civil n’han restringit l’accés // Ajuntament

Anar al Parc Natural de Collserola i al riu Llobregat queda totalment prohibit fins a nou avís. Mentre duri el confinament, els accessos a aquests dos indrets del municipi estaran tancats com a mesura de prevenció davant la propagació del Covid-19 i com a reposta al decret d’estat d’alarma, que restringeix les activitats a l’exterior.

Membres de l’Agrupació de Defensa Forestal Puigmadrona Olorda (ADF) i voluntaris de Protecció Civil de Molins de Rei s’han encarregat de restringir l’accés amb cartells que en prohibeixen el pas.

Tal com adverteixen les autoritats sanitàries, incomplir el confinament decretat suposa un risc per a la salut. A més, també comporta la possibilitat de ser multat per part dels cossos de seguretat. En les últimes hores, l’Ajuntament ja ha informat que sancionarà a tots aquells que incompleixin el confinament de forma injustificada.

L’estat d’alarma no permet passejos lúdics ni cap activitat a l’aire lliure, tret de passejar animals de companyia i de desplaçar-se per anar a comprar o tenir cura de familiars dependents.

L’ADF ha restringit l’accés a Collserola // Ajuntament

Segueix la informació del coronavirus a Viu Molins de Rei

Recomanacions personalitzades