L’esport a Molins de Rei, afectat pel coronavirus

Per contenir la incidència del coronavirus, Molins de Rei tanca durant dues setmanes tots els equipaments esportius: pavellons, camps de futbol i la piscina. Les lligues dels diferents esports amb presència molinenca també s’han suspès temporalment.

El Poliesportiu Municipal tancarà durant mínim dues setmanes // Jose Polo

Degut a la situació excepcional que s’està vivint des d’aquesta setmana a tota Catalunya a causa del coronavirus (Covid-19), Molins de Rei ha pres les mesures necessàries per intentar contenir el virus i evitar la seva propagació. Ja es va anunciar el tancament d’equipaments municipals i la suspensió de totes les activitats a la localitat durant 15 dies, i aquesta mesura també ha afectat als diferents equips i centres esportius del municipi.

El Club Esportiu Molins de Rei, concretament la secció d’handbol, ha comunicat mitjançant les xarxes socials la suspensió de totes les seves activitats sota les directrius de la Federació Catalana d’Handbol. Després de les mesures preses en la reunió del Comitè Tècnic del Pla de Protecció Civil de Catalunya, des del passat 12 de març es van ajornar totes les competicions i activitats esportives organitzades per la federació amb una vigència de 15 dies mínim, revisable segons l’evolució de la situació. Per tant, lògicament les lligues en les que participen els equips masculins i femenins del CE Molins de Rei estan actualment paralitzades i s’acabaran ajornant els partits, desconeixent fins el moment quan acabaran finalitzant les competicions. El Poliesportiu Municipal, seu dels partits d’handbol, d’hoquei i d’altres esports com el vòlei i el bàsquet, romandrà tancat fins nou avís. El pavelló de La Sínia pateix la mateixa situació.

El Municipal Josep Raich, seu dels partits del Molins CF, també romandrà tancat // Jose Polo

Totes les competicions han estat ajornades

La mateixa situació, precisament, viu el Club Futbol Sala Molins 99. La Federació Catalana de Futbol anunciava l’11 de març que se suspenen tots els partits de les competicions de futbol i futbol sala d’àmbit territorial durant dues setmanes. Aquest fet també ha afectat al Molins de Rei CF, que tampoc podrà seguir disputant els seus partits a Segona Catalana. El club de futbol també ha anunciat que, per prevenció, suspendrà tots els entrenaments i que el Municipal Josep Raich restarà tancat. Des de les seves xarxes socials, a més, insten a tothom a quedar-se a casa. Igual que el Club Bàsquet Molins de Rei, que també s’ha vist afectat per la mesura de la Federació Catalana de Bàsquet d’ajornar les competicions. El club ha anunciat que, per recomanacions de la Secretaria General de l’Esport i de l’Activitat Física de la Generalitat, ha suspès tots els entrenaments. També ha suspès tota l’activitat l’Atlètic Incresa.

La piscina del Club Natació Molins de Rei també està tancada, i el mateix club ha comunicat mitjançant les seves xarxes socials que totes les competicions esportives queden suspeses durant 15 dies, pel que els esportistes del club no competiran oficialment durant mínim aquestes dues setmanes. I d’altra banda, el Centre Excursionista de Molins de Rei (CEM), que aquest divendres comunicava l’ajornament de les excursions que tenia previstes per aquest mes, també ha tancat el rocòdrom i el local del CEM fins al 30 de març. Igual que les instal·lacions del Club Halterofília Molins de Rei, que també ha cessat els seus entrenaments, i no obriran les seves portes. De fet, tots els gimnasos de la localitat han hagut de tancar durant mínim 15 dies.

Tampoc es poden accedir a les instal·lacions del CN Molins de Rei // Jose Polo

Molins de Rei ha adoptat aquestes mesures, igual que la resta de Catalunya, com a protocols preventius per contenir la incidència del virus al municipi. Des de l’Ajuntament també insisteixen a fer una crida a la calma, evitar sortir de casa, seguir mesures higièniques de prevenció com rentar-se sovint les mans, mantenir una distància d’un metre i mig, i tapar-se la boca o el nas amb la cara interna del colze en cas de tos o esternut.

Més informació sobre el coronavirus a Molins de Rei

Recomanacions personalitzades