Un molinenc estrena un curtmetratge sobre el desamor coincidint amb Sant Valentí

El molinenc David Polo, coordinador audiovisual de Viu Molins de Rei, enregistra el curtmetratge “Flor de azar”, sobre desamor i il·lusions truncades.

L’amor no sempre és com s’espera. Aquest és un dels missatges de “Flor de azar”, el nou curtmetratge del molinenc David Polo, que s’estrena aquest divendres coincidint amb Sant Valentí.

El curt plasma el desengany amorós d’un jove, interpretat pel mateix Polo, que s’enamora d’una noia pels carrers del municipi, però que finalment no és correspost. El treball vol ser una invitació a tocar de peus a terra, però també a acceptar que tots tenim el dret d’estimar i de no ser correspostos.

“Cal acceptar que tots som com som i que hem de seguir endavant”, diu Polo, que ha enregistrat les escenes en espais del municipi emblemàtics com el Bar Viana i establiments com Flors Valls. Tot i així, també ha mostrat indrets poc coneguts com un carreró proper a l’estació i al costat de l’avinguda de la Mancomunitat.

El curt ha estat enregistrat amb la col·laboració de Viu Molins de Rei, que ha cedit l’equip de gravació, i és fruit  de tres mesos de feina intensos en què prop d’una desena de persones han treballat per tirar endavant el projecte.

La cinta beu també d’influències japoneses. “Em vaig inspirar en l’anime d’Utena i també en la pel·lícula Cuentos de Tokyo. De fet, una de les músiques utilitzades és d’origen nipó. També hi ha ecos de westerns i del film Casablanca.

Nous projectes

Després d’aquest treball, Polo ja es planteja nous projectes com un que porti per nom Idris Emaná, sobre un pare sense feina i el seu fill que busquen sobreviure, i que al jove cineasta li agradaria enregistrar a l’interior de l’església Sant Miquel.

Recomanacions personalitzades