La recollida de roba creix un 11% a Molins de Rei

L’entitat Solidança, encarregada de gestionar els residus tèxtils al municipi, ha constatat un augment d’un 11% en la recollida de roba durant el 2019.

Solidança es dedica a la recollida de roba i a la inserció laboral de persones en risc de vulnerabilitat // Cedida

Molins de Rei consolida el seu compromís social i mediambiental. Durant el 2019 la recollida de roba al municipi ha augmentat un 11% respecte a l’any anterior. En xifres, es tracta de prop de 123.000 kg de roba recollits, una dada que suposa gairebé una mitjana de 5 kg de roba per habitant.

Però, Solidança no només ha registrat bones xifres de recollida de roba, sinó que també han estat positives les dades d’ocupabilitat de l’entitat, que també vetlla per oferir feina a persones en situació de vulnerabilitat que hagin estat derivades pels serveis socials de diferents ajuntaments.

Així, durant el 2019 a Molins de Rei l’entitat ha fet tres activitats de sensibilització en un centre educatiu del municipi, ha donat feina a tres persones a través del seu programa “Incorpora” i quatre persones més s’han beneficiat de cursos formatius.

Recomanacions personalitzades