El CFS Molins 99 torna a golejar a la Sínia

CFS Molins 99 7-2 Laguna CFS. Els molinencs aconsegueixen sumar tres punts davant el cuer de la competició, en un partit molt intens.

Les millors imatges del partit amb entrevista a Gerard Pijuan // Edició: David Polo

Per segona setmana consecutiva, el CFS Molins 99 jugava aquest passat dissabte 8 de febrer a La Sínia un partit de lliga, el corresponent a la 17ª jornada de Tercera Divisió Nacional. Els de Molins de Rei arribaven sent quarts a la classificació amb 33 punts, després que el cap de setmana anterior guanyessin per 7 gols a 3 al Sant Julià d’Andorra. D’aquesta manera van iniciar els d’Oscar González la segona volta, amb una contundent victòria a La Sínia, on disputaran la majoria dels seus enfrontaments en aquest segon tram del curs.

El rival, el CFS Laguna, arribava sent el cuer de la classificació amb 6 punts. Només havien aconseguit una victòria i tres empats en 16 jornades disputades, i l’últim punt l’havien sumat al mes de novembre davant l’Hospitalet. Molinencs i tarragonins ja es van trobar en la primera volta a Cambrils, en el segon partit de lliga, on el Molins es va endur els tres punts després de guanyar 3-7. Un resultat que pràcticament s’igualava en aquesta segona trobada entre tots dos conjunts.

El partit va començar amb clar domini del Club Futbol Sala Molins 99, de fet als 3 minuts de joc arribava el primer gol local per mitjà d’Alejandro Sánchez Ajo, segons recollia l’acta del matx. El Laguna ho intentava amb ganes, fins i tot el seu porter pujava a atacar, però al minut 5 el Molins posava encara més distància amb un gol de Víctor Del Olmo. El rival començava a perdre el control del partit, i els del Baix Llobregat ocupaven constantment l’àrea contrària. Als 8 minuts d’enfrontament Albert Tubau faria el tercer. Just després d’aquest 3-0 al marcador arribava la primera ocasió clara del Laguna, que acabava a les mans del porter Eric Milan que, a més de fer la seva feina, també feia l’impossible per arribar a porteria contrària en més d’una jugada que va fer gaudir el públic.

El CFS Molins 99 celebrant la victòria amb l’afició // María Samblás

Traspassat l’equador de la primera meitat, després d’un servei de banda, el CFS Molins 99 marcava el quart gol per mitjà d’Alex Sánchez Ajo, i el Laguna, després d’algunes ocasions molt clares que no arribaven a bon port, decidia jugar de cinc a falta de 7 minuts per arribar al descans. El partit va canviar en aquell moment, rebaixant-se la tensió i l’agressivitat i sent molt més complicat pels locals l’arribar a porteria contrària. Tot i així, els de Cambrils tampoc van aprofitar la superioritat en atac per falta d’encert i de golejadors de referència. I amb el 4-0 a l’electrònic s’acabaria la primera meitat.

La segona part va ser totalment diferent, tot i que els molinencs posaven encara més distància al marcador en el primer minut de joc fent el 5-0. Però a causa de què els rivals seguien jugant amb porter-jugador, una errada del Molins comportava el 5-1 amb un gol en pròpia porteria atribuït a Sánchez Ajo. El rival aleshores es va créixer i no deixava als locals sortir de la seva àrea. També van guanyar en intensitat i agressivitat i ràpidament es van carregar de faltes. Els d’Oscar González, llavors, decidien provar a jugar de cinc, però l’experiment acabava amb el 5-2 al marcador atribuït al jugador rival Jaume Ortiz a l’acte, però que rebotava abans d’entrar sota pals en un jugador molinenc.

Després d’un temps mort i de redirigir el joc, el CFS Molins 99 aconseguia fer el 6-2 a falta de 4 minuts pel final per mitjà d’Alex Sánchez Ajo, que ho celebrava amb la grada d’animació amb eufòria. I el tram final de l’enfrontament va ser de bojos. El rival feia la sisena falta, pel que el Molins tenia la oportunitat de ficar el setè gol. Però Carlos Riego fallava en el llançament i també en el rebot. Per sort, poc després arribaria la setena falta del Laguna i aquest cop sí el llançador era el jove Gerard Pijuan que aconseguia marcar el 7 a 2 definitiu.

Gerard Pijuan a punt de marcar el darrer gol del partit // María Samblás

L’autor del darrer gol de l’enfrontament, en declaracions a Viu Molins de Rei que es poden veure al final del vídeo que acompanya a aquesta crònica, explicava que havia estat un partit amb molt de desgast físic perquè “defensar de cinc requereix molta intensitat.” Tot i així destacava que havien acabat defensant bé, sense encaixar gairebé cap gol, i traient el partit. Pijuan també es mostrava molt feliç pel seu gol: “no se’m dóna malament xutar els penals, però després de tenir pocs minuts avui el doble penal ha estat un bon regal.” De fet, el jove jugador molinenc només ha disputat tres partits amb el primer equip: “és un canvi molt brusc, perquè jo estic jugant amb el sènior B a Segona Catalana, i el canvi d’intensitat i de nivell és descomunal.”

El canterà també afirmava que l’objectiu principal en aquest segon tram del curs és no perdre cap punt a casa. “Anar a camps rivals és sempre un misteri, però aquí a casa hem de guanyar“, sentenciava Gerard Pijuan.

Amb aquesta nova victòria el CFS Molins 99 segueix quart a la classificació, però amb 36 punts, tot i que la setmana vinent tindrà un repte majúscul. Visitarà la pista del líder, Les Corts Esportiu, al que van vèncer 5-2 en l’anada.

Imatges del CFS Molins 99 – Laguna CFS

Recomanacions personalitzades