Vine a l’estand de Viu Molins de Rei durant la Candelera i emporta’t l’anuari

La redacció del mitjà digital líder a Molins de Rei s’instal·la en un estand ubicat davant la nova biblioteca per fer un seguiment sobre el terreny de la Candelera i donar a conèixer l’Anuari 2019, el recull en paper de les notícies més destacades de l’any.

La parada del Viu Molins de Rei es troba davant l’entrada de la nova biblioteca // Roger Cuartielles

Una Candelera més, Viu Molins de Rei trasllada la seva redacció en un dels estands de la fira per donar a conèixer la seva feina i el nou Anuari 2019, que recull en paper les notícies més destacades de l’any.

Enguany la publicació en paper arriba a la sisena edició i se centra especialment en l’impuls cultural que ha comportat pel municipi tant l’obertura de la nova biblioteca com la recuperació de les figures tradicionals del Carnaval.  Com és habitual, l’anuari també dona cabuda a temes socials, així com econòmics, polítics i esportius.

En clau social, el mitjà es fa ressò de la crispació veïnal que ha generat el cobrament del nou tribut metropolità, i en temes econòmics i polítics s’expliquen les conseqüències dels resultats de les darreres eleccions municipals, així com la carrera meteòrica de l’empresa Silence, que amb una nau al municipi  ha aconseguit ser líder en fabricació de motos elèctriques.

Consellers i alcaldes coneixen l’anuari

Des d’aquest divendres, són ja diversos els alcaldes i personalitats polítiques que s’han acostat a l’estand del mitjà per conèixer el nou anuari. Entre les diferents personalitats, han desfilat per la parada la consellera d’Agricultura, Pesca i Ramaderia, Teresa Jordà; l’alcaldessa de Sant Boi de Llobregat i diputada de la Diputació de Barcelona, Lluïsa Moret; i el portaveu de Cs al Parlament, Carlos Carrizosa.

La consellera Teresa Jordà coneixent els temes que conformen l’Anuari 2019 // Irene Juárez

L’anuari és possible gràcies a la setantena de socis que donen suport al projecte periodístic de Viu Molins de Rei. Si vols que el municipi continuï tenint aquesta publicació, fes-te soci del mitjà.

A banda de l’estand de Viu Molins de Rei, la publicació també es pot trobar a les llibreries Arola, Barba, Amèlia i Art Gràffic. També està disponible a l’estanc Margarit.

L’alcaldessa de Sant Boi de Llobregat, Lluïsa Moret, amb un exemplar de l’Anuari // Roger Cuartielles

Recomanacions personalitzades