Viu Molins de Rei presenta l’Anuari 2019 dimecres a la biblioteca El Molí

El mitjà digital donarà a conèixer el tradicional anuari amb les notícies més rellevants de l’any 2019 en una trobada a la biblioteca que comptarà amb algunes de les entitats que protagonitzen les pàgines de la publicació.

L’Anuari 2019 ja ha sortit del forn i Viu Molins de Rei el donarà a conèixer dimecres a les set de la tarda a la sala d’actes de la nova biblioteca El Molí. L’acte desvelarà els temes que integren la publicació d’enguany, que recull les notícies més destacades del municipi de l’any 2019.

La presentació comptarà amb diverses de les entitats que protagonitzen les pàgines del nou anuari com el Comitè de l’Antifaç, Stop Tribut AMB, CE Molins de Rei, el nou govern municipal, i la mateixa biblioteca.

També hi assistirà el fundador de l’empresa Silence, Carlos Sotelo, que enguany ha estat escollit com a personatge de l’any per la seva tasca al capdavant d’una de les empreses més importants en fabricació de motos elèctriques.

Amb aquesta nova publicació, l’Anuari arriba a la sisena edició. Enguany, la publicació en paper de Viu Molins de Rei dona una protagonisme especial a la cultura després que l’any hagi estat marcat per la inauguració de la nova biblioteca.

També hi és present la crispació veïnal que ha generat el nou tribut metropolità entre la ciutadania, així com les obres de la carretera i altres esdeveniments que han marcat el 2019 com les eleccions municipals.

La publicació és possible gràcies a la setantena de socis de Viu Molins de Rei. De fet, la majoria de temes tractats han estat a petició dels socis. Si vols que hi hagi més edicions de l’Anuari, col·labora amb el projecte periodístic.

Recomanacions personalitzades