El femení del CFS Molins 99 competeix amb bons resultats a Divisió d’Honor

CFS Molins 99 0-2 El Morell CFS A. Les molinenques cauen davant les segones classificades, tot i que el seu debut a Divisió d’Honor aquesta temporada està sent molt positiu.

Les millors imatges del partit i entrevista a Laura Latorre // David Polo

Les jugadores del Club Futbol Sala Molins 99 arribaven a aquest partit, corresponent a la 11ª jornada de la Divisió d’Honor Femenina, novenes a la classificació amb 15 punts -tot i que amb un partit menys- i disposades a enfrontar-se a un rival que no seria gens fàcil. El CFS El Morell es presentava a aquest duel com a segon classificat amb 21 punts.

En els 9 partits disputats fins aquell moment, les entrenades per Iván Rodríguez havien aconseguit 4 victòries, 3 empats i només 2 derrotes. A més portaven 27 gols anotats, 11 d’ells obra de Laura Latorre, la màxima golejadora de l’equip i la segona màxima anotadora de tota la competició. Aquest diumenge 12 de gener, al Poliesportiu de La Sínia de Molins de Rei, tenien al davant al segon equip menys golejat de la lliga i, tot i que les locals són la quarta millor força ofensiva de la competició, les rivals van mostrar les seves virtuts des de l’inici partit.

Durant tota la primera part els dos conjunts van tenir ocasions molt clares, tot i que El Morell arribava molt més a meta, on la portera molinenca Anna Costa feia una gran actuació realitzant aturades de mèrit. En els darrers instants del primer temps, el CFS Molins 99 va tenir la més clara fins al moment quan Gisela Franch en un rebot xutava la pilota, però aquesta anava massa amunt i no entrava entre els tres pals.

Al reprendre’s l’enfrontament les locals tornaven del vestidor una mica fredes, i en el primer minut després d’un servei de banda el CFS El Morell es posava per davant al marcador amb un gol de Maria Espinosa en pròpia porteria. La portera local, que variava en la segona meitat i era Ingrid Alcaraz, no podia fer res i la pilota es col·lava sota pals significant el 0 a 1 a l’electrònic.

Laura Latorre en un moment del tram final del partit // María Samblás

En els següents minuts el CFS Molins 99 va intentar, sense èxit, igualar el marcador. A falta de 6′ per sonar el xiulet definitiu, l’entrenador local demanava temps mort i decidien jugar amb portera-jugadora per lluitar fins al final. Quan quedaven només 40 segons de partit, però, El Morell anotava un altre gol aprofitant la porteria buida del CFS Molins 99 i sentenciava l’enfrontament amb el 0 a 2 definitiu atribuït a Miriam Ferrer.

Laura Latorre, una de les jugadores locals més destacades del partit, en declaracions a Viu Molins de Rei confessava que havien lluitat fins al final, però no de la manera en què ho havien d’haver fet: “Ens ha faltat agressivitat. Es notava molt l’aturada per vacances de Nadal perquè hem entrenat només quatre vegades aquest any. A més, elles han estat molt superiors.”

Tot i la derrota, el sènior femení del CFS Molins 99 està realitzant una primera temporada a Divisió d’Honor pel record. “Hem pujat aquest curs després de guanyar gairebé tots els partits l’any passat i estem molt més amunt a la taula del que esperàvem estar, així que fem una valoració positiva d’aquest inici de temporada“, explicava Latorre. La golejadora molinenca també posava sobre la taula els reptes que es marquen de cara a la segona volta del campionat, que es resumeixen en lluitar-ho tot: “Si no podem guanyar, haurem de donar-ho tot als partits i sortir pensant que hem batallat. També hem de créixer més com a equip i fer-nos més família“, sentenciava la futbolista.

Les molinenques se situen ara mateix novenes a la classificació amb 15 punts i el seu proper rival serà el Magic Sants Futsal, un repte a priori assequible per les d’Iván Rodríguez que seguiran el seu bon camí a Divisió d’Honor en aquest any 2020.

CFS Molins 99 – El Morell CFS A en imatges

Imatges: Maria Samblás

Recomanacions personalitzades