La Guàrdia Urbana incorporarà tres nous agents

L’Ajuntament assegura que preveu incrementar el nombre de contractacions en aquest i altres àmbits municipals amb els futurs pressupostos.

Guardia Urbana de Molins de Rei // Dan Costa
Tres agents de la Guàrdia Urbana en una imatge d’arxiu // Dan Costa — Ajuntament

L’Ajuntament de Molins de Rei té la intenció de contractar tres nous agents per la Guardia Urbana. La intenció, segons assegura l’administració municipal a través d’un comunicat, és “reforçar l’organització per millorar el funcionament” del cos. De fet, expliquen que estan a l’espera d’augmentar el nombre de contractacions.

En aquest sentit, fonts del govern muncipal han explicat que també es crearan places d’agents interines, tot i que la quantitat dependrà del proper pressupost municipal.

D’altra banda, el govern municipal afirma que vol augmentar les contractacions en altres àmbits per enfortir la plantilla municipal. Segons apunten, ja s’han incorporat sis nous treballadors destinats a Serveis Jurídics, Recursos Humans i a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà.

Tot i això, s’estan produint queixes de diferents veïns que asseguren que molts procediments queden paralitzats per falta de capital humà. Una situació que s’allarga en el temps i que continua afectant l’Ajuntament.

Per intentar resoldre la problemàtica, l’administració assegura que “la borsa d’interins es completarà amb el futur reforç de l’equip administratiu, que es troba en procés de selecció”. A més, també s’espera “la incorporació de persones que pertanyen a col·lectius amb dificultats d’inserció laboral”.

Recomanacions personalitzades