L’Ajuntament destina 19.000 a un nou vehicle per l’Agrupació de Defensa Forestal

L’ADF es beneficiarà d’una subvenció municipal de 19.000 euros que anirà destinada a la compra d’un nou vehicle de primera intervenció.

Signatura de la subvenció de l'ADF
Signatura de la subvenció a l’ADF // Irene Juárez

Finalment, la demanda d’un nou vehicle per l’Agrupació de Defensa Forestal (ADF) Puigmadrona-Olorda, que actua a Molins de Rei, estarà coberta. L’Ajuntament ja ha signat la subvenció que dotarà a l’entitat un total de 19.000 euros.

L’organització pretén adherir al vehicle un kit d’aigua que, fins a l’actualitat, no han pogut emprar precisament per la manca del cotxe. Així, el faran servir com a vehicle de primera intervenció amb una motobomba i un dipòsit.

En la signatura del conveni, Pere Royo, responsable de l’ADF 249 Puigmadrona-Olorda, s’ha mostrat molt agraït, tot i que ha destacat la precarietat amb la qual ell i els altres voluntaris s’han d’enfrontar cada dia.

El model de vehicle que adquirirà l’ADF encara no està concretat. El que sí que està clar és que portarà integrades llums prioritàries i equip de telecomunicacions, per tal de millorar les tasques preventives, d’intervenció immediata i extinció.

Recomanacions personalitzades