El polígon El Pla tindrà una nova rotonda després de festes

La nova rotonda s’ubicarà en la intersecció entre el carrer Llobregat i el de Miquel Torelló i Pagès, al costat de l’empresa Joan Bonastre. Les obres acabaran després de les festes nadalenques.

Les obres per construir la rotonda ja han començat // Ajuntament

Molins de Rei tindrà un nova rotonda. Concretament s’ubicarà al polígon El Pla, en la intersecció entre el carrer Llobregat i el de Miquel Torelló i Pagés, al costat de l’empresa Joan Bonastre. En aquesta zona també s’habilitaran vuit passos de vianants per millorar la mobilitat de la zona i es repintarà i senyalitzarà l’àrea. També es faran illetes a l’entrada de la rotonda per delimitar els carrils. L’objectiu és modernitzar els polígons del municipi.

De fet, aquest projecte és fruit d’una subvenció que la Diputació de Barcelona ha atorgat a l’Ajuntament per millorar els entorns industrials de la localitat. En total, la inversió està xifrada en 44.000 euros i està previst que la construcció d’aquesta rotonda finalitzi després de les festes nadalenques.

Recomanacions personalitzades