Viu Molins de Rei reuneix els seus socis per confeccionar l’Anuari 2019

Els socis han conegut alguns dels temes que conformaran l’Anuari 2019, la publicació en paper que edita aquest mitjà amb els fets més rellevants de l’any i que surt a la venda per la Fira de la Candelera. Els lectors també han fet arribar les seves propostes i opinions.

El mitjà ha passat comptes amb les persones que el fan possible // Viu Molins de Rei

L’Anuari 2019 ja és a punt de sortir del forn. Per això, Viu Molins de Rei ha reunit aquesta setmana la comunitat de socis que ajuda a tirar endavant el projecte periodístic per donar-los a conèixer en primícia els temes que integraran l’Anuari d’enguany, que sortirà a la venda coincidint amb la Fira de la Candelera i visibilitzarà en paper les notícies més rellevants de l’any.

Els assistents han pogut opinar i suggerir temes a cobrir. Un dels que més ha sortit en les propostes ha estat el del Tribut Metropolità, que els socis creuen que cal explicar millor a causa de la poca informació que les administracions han donat a la ciutadania, han dit.

A banda de proposar temes, els socis també han pogut conèixer l’equip de redactors i redactores que integren el projecte, així com la seva direcció, que ha remarcat la voluntat del mitjà de continuar focalitzant la seva tasca periodística en qüestions socials i rellevants pel municipi.

La trobada, que ha comptat amb un petit refrigeri, ha tingut lloc a la redacció del Viu Molins de Rei, situada al carrer Àngel Guimerà. D’aquesta manera, els socis també han pogut conèixer de primera mà les instal·lacions del mitjà.

Actualment, Viu Molins de Rei compta amb una setantena de socis que sense ànim de lucre ajuden a que aquest projecte periodístic de proximitat tiri endavant.

Si vols més periodisme de km0, fes-te soci.

Recomanacions personalitzades