La Fira de Nadal arriba a la 15a edició

La Fira de Nadal arriba a la 15a edició i torna aquest cap de setmana. Com cada any, les parades s’ubicaran a la plaça de la Creu i s’efectuaran talls en alguns carrers que poden afectar la normalitat del trànsit.

L’arbre de Nadal ja llueix a les portes de l’Ajuntament // DGM

La Fira de Nadal torna al municipi aquest cap de setmana en la que és la seva 15a edició. Des d’aquest dissabte i fins diumenge, la fira s’instal·larà un any més a la plaça de la Creu per oferir els productes típics de les festes nadalenques. També s’aprofitarà l’ocasió per fer la recollida de joguines de Creu Roja. Enguany la fira només durarà dos dies després que Guàrdia Urbana hagi recomanat no muntar les parades per la predicció de vent d’aquest divendres.

La fira comportarà afectacions al trànsit en alguns carrers propers a la plaça. Per exemple, dissabte es restringirà la circulació al carrer Major i al Rafael Casanova de deu del matí a nou de la nit, i diumenge s’afectuarà el mateix tall de deu a dues del migdia.

Recomanacions personalitzades