La XIV edició del Concurs de Dibuix i Pintura Lluís Fisas i Moreno ha batut el rècord de participació

Un total de 613 dibuixos d’infants i joves s’han presentat a la XIV edició del Concurs de Dibuix i Pintura Lluís Fisas i Moreno, el que suposa un rècord de participació. El concurs, al qual s’hi podien presentar joves d’entre 6 i 18 anys, ha girat entorn de la por, els monstres i el terror.

Lliurament dels premis de la XIV edició del Concurs de Dibuix i Pintura Lluís Fisas i Moreno // Ajuntament de Molins

El Concurs de Dibuix i Pintura Lluís Fisas i Moreno d’enguany ha estat un èxit de participació, amb 613 participants d’edats que van d’entre els 6 als 18 anys. Aquest any, coincidint amb la 38a eidició del Festival de Cinema de Terror de Molins de Rei, el tema del concurs ha girat entorn del món de la por, els monstres i el terror.

El concurs, d’altra banda, ja té els seus guanyadors. En la categoria infantil, de 6 a 9 anys, amb una participació de 339 dibuixants, Leyre García Rubio va obtenir el primer premi i Aran Blasco Haro el segon. En la categoria de 10 a 14 anys, amb 257 dibuixants participant-hi, el primer i segon premi van ser per Alba Naranjo Montserrat i Abril Esteve Lliuró. Per acabar, entre els joves de 15 a 18 anys amb 17 dibuixants, el primer i segon premi van anar a parar a Helena Mostazo Zapata i Robert Chamorro Mollón.

El premi per votació popular, que es va celebrar durant l’exposició de tots els dibuixos al vestíbul de la Federació Obrera, ha estat per Xiling Pascual Campos, pertanyent a la categoria de 10 a 14. Un total de 153 han participat a la votació.

Recomanacions personalitzades