El Posa’t la gorra supera en 10.000 euros el recapte de la passada edició

La festa Posa’t la gorra, contra el càncer infantil, augmenta la xifra recaptada en uns 10.000 euros respecte l’edició anterior. Enguany, s’han aconseguit reunir 37.737 euros que aniran íntegrament destinats a millorar la qualitat de vida a l’hospital d’infants i adolescents amb càncer.

La festa Posa't la Gorra // Dan Costa -- Ajuntament de Molins de Rei
La festa Posa’t la Gorra // Dan Costa — Ajuntament de Molins de Rei

Posa’t la gorra, la festa benèfica contra el càncer infantil, ha superat la xifra recaptada l’any passat en uns 10.000. Concretament, l’edició d’enguany ha aconseguit acumular un total de 37.737 euros que aniran destinats, íntegrament, a “millorar la qualitat de vida dels infants i adolescents amb càncer”, segons ha informat l’Ajuntament de Molins de Rei a través d’un comunicat.

A la festa van assistir-hi centenars de persones, que van poder gaudir de les activitats lúdiques i de sensibilització que hi havia organitzades. Les bèsties de foc, els tabalers, diverses actuacions, el sorteig i la subhasta “van ser les activitats més concorregudes”.

La totalitat dels 37.737 euros recaptats es donaran a AFANOC, per finançar el Programa d’Atenció Psicològic i Suport Emocional del servei d’Oncohermatologia de l’Hospital Sant Joan de Déu. Mitjançant aquest programa que acompanya els infants i les famílies “des de l’inici de la malaltia, tenint en compte l’impacte generat pel diagnòstic i els canvis que tindrà l’infant i l’entorn”.

La festa Posa’t la Gorra // Dan Costa — Ajuntament de Molins de Rei

En aquest procés d’acompanyament, un component important és l’espai a La Casa dels Xuklis, “el centre d’acollida al qual poden accedir totes les persones que s’han de desplaçar perquè els seus fills i filles rebin el tractament als hospitals de referència”.

Posa’t la Gorra forma part, a més, del total de 22 actes que conformen el programa del Dia Mundial de la Infància, que se celebra cada mes de novembre a Molins de Rei.

Recomanacions personalitzades