El CFS Molins 99 torna a casa amb golejada

CFS Molins 99 6-1 FS Olesa. Els de Molins de Rei es retroben amb la victòria en la desena jornada de lliga i reforcen el tercer lloc a la classificació.

Resum del partit amb entrevista a Albert Victori // Imatge i edició David Polo

El Club Futbol Sala Molins 99 arribava al Poliesportiu de La Sínia, al barri de la Granja de Molins de Rei, després d’encaixar una derrota la setmana passada a domicili contra el Linyola, el segon classificat. Partit en el que van caure per 4 a 2, resultat que trencava una molt bona ratxa de tres victòries consecutives. Pel que els d’Oscar González tenien la responsabilitat de vèncer davant un rival, a priori, assequible. El Futbol Sala Olesa arribava desè a la classificació amb 11 punts i amb un historial lluny del seu pavelló que bé podia pronosticar el que passaria aquest dissabte a casa del Molins: 3 derrotes i només una victòria en 9 jornades.

El partit va començar molt de cara pel Molins 99, i és que en els primers tres minuts els molinencs ja es van posar per davant. Rubén García va obrir la llauna al 2′ i només un minut més tard Víctor Del Olmo feia el segon gol després d’una jugada que deixava als rivals amb un pam de nas. Un molt bon inici dels locals, però al llarg de la primera part van baixar l’energia tal i com explica Albert Victori en l’entrevista que es pot veure al final del vídeo que acompanya aquesta crònica.

Hem obert el marcador molt ràpid, però després ens ha costat seguir amb la intensitat tant alta amb la que hem començat“, explicava el jugador del CFS Molins 99 a Viu Molins de Rei.Ens hem adormit una mica i ens hem encomanat del ritme del rival, però a la segona part hem sortit com a l’inici de la primera, hem tornat a obrir el marcador i al final els gols van caient” afirmava Victori. I és que tot i que durant la primera meitat els molinencs van tenir més d’una ocasió de posar-hi més distància, l’electrònic no es va tornar a moure fins després del descans.

Un dels moments del partit amb Albert Tubau en primer pla // María Samblás

Al sortir del vestidor, el CFS Molins 99 va retrobar-se amb la intensitat del principi del primer temps i tot plegat es va demostrar amb Rubén García tornant a estrenar el marcador fent el 3-0 al minut 23. Els jugadors del Futbol Sala Olesa van començar a evidenciar els nervis i Ángel Duran veia una groga al 27′ després d’una forta entrada.

El partit semblava que es tornava més igualat en possessió i estratègia, però el rival veia com tot s’enderrocava una vegada més després que Albert Victori s’estrenés en aquest enfrontament fent el 4-0 i sumant així el desè gol en el seu compte personal. El 9 de l’equip molinenc es mostrava molt satisfet: “Els gols venen pel treball de tots els que estan a la pista, el cos tècnic i els que estan a la banqueta. Un gol no es regala mai, però estic molt content de poder ajudar a l’equip.”

Tots dos conjunts, carregats de faltes i d’intensitat, van començar en aquell moment una lluita a vida o mort. L’Olesa va decidir jugar de cinc, apostant-ho tot per intentar escurçar la distància al marcador. I ho van aconseguir, marejant la defensa del Molins, fins que Daniel José Rodríguez anotava el 4-1. El porter-jugador, però, no va ser una aposta del tot guanyadora, ja que al deixar la porteria buida el Molins va aprofitar una pèrdua de pilota i aconseguia marcar el 5-1 mitjançant Rubén García, que signava així un hat-trick.

El CFS Molins 99 celebrant la victòria // María Samblás

El rival fins i tot va tenir sort, perquè poc després feien la sisena falta i els molinecs van tenir la ocasió del 6-1 en un doble penal llançat -i fallat- per Miquel Navarro. Però en la següent jugada, a la sortida d’un servei de banda, Iván Rodríguez anotava el 6-1 definitiu a falta de dos minuts pel final.

Uns dos minuts bojos, en els que el jugador de l’Olesa César Ortiz era expulsat després de veure doble groga per un comportament inadequat a la pista, que la grada va castigar amb crits i xiulets. Albert Victori també es referia a aquest moment en l’entrevista realitzada: “Un partit sempre és molt tens per tots dos equips, vas amb moltes pulsacions, i a vegades dius coses que no penses”, sentenciava.

Amb tot, el CFS Molins 99 se situa tercer a la classificació del grup 2 de Tercera Divisió Nacional amb 21 punts, i el seu proper rival serà l’Esparreguera CFS, situat a la part mitja de la taula, d’aquí a dues setmanes.

El CFS Molins 99 – FS Olesa

Recomanacions personalitzades