La gimnàstica artística de Molins de Rei encara la temporada amb “optimisme”

La inauguració del nou gimnàs a la Zona Esportiva Ricard Ginebreda fa que la gimnàstica artística del municipi afronti la nova temporada amb “optimisme”. També els reconforten els cinc podis obtinguts en el darrer Campionat de Catalunya.

Membres del Club Gimnàs Molins en una de les actuacions fetes en la inauguració del nou gimnàs a la zona Ricard Ginebreda // Roger Cuartielles

Ambient d’optimisme a l’equip de gimnàstica artística de Molins de Rei, que aquest dissabte ha aprofitat la inauguració del nou gimnàs a la Zona Esportiva Ricard Ginebreda per donar a conèixer les seves integrants.

De fet, les noves instal·lacions fan que l’equip encari la nova temporada amb “optimisme”. En declaracions a Viu Molins de Rei, la directora tècnica de l’equip, Sebas Gómez, ha destacat que el nou espai els permetrà fer pràctiques artístiques més complicades i fins i tot plantejar-se accedir a la Lliga Iberdrola en un parell d’anys.

Però, les noves instal·lacions no és l’únic que il·lusiona les gimnastes locals. També ho fan els resultats aconseguits en el darrer Campionat de Catalunya d’aquesta disciplina, en què de les vuit gimnastes locals que hi estaven classificades cinc van aconseguir arribar al podi en diferents categories.

“Ens trobem en un bon moment i confiem que el nou gimnàs també ens permeti consolidar l’equip”, valorava la responsable tècnica aquest dissabte. Per demostrar-ho, membres de les categories de Via Olímpica i Base han ofert en la inauguració de les instal·lacions dues actuacions a ritme del tema “Con altura”, de la baixllobregatina Rosalía. Uns moviments que ràpidament han arrencat els aplaudiments del públic.

En aquesta temporada, l’equip compta amb 140 gimnastes repartides en diferents categories. Les edats van des dels dos als 17 anys en una pràctica esportiva que espera créixer. “Moltes vegades se l’ha definit com un esport minoritari, però cada vegada aplega més nenes”, destacava aquest dissabte la presidenta del Club Gimnàs Molins de Rei, Annia Yus.

Recomanacions personalitzades