Més pressupost per renovar els vestidors del Poliesportiu i comprar un vehicle per a l’ADF

El ple municipal d’octubre ha aprovat ampliar el pressupost del 2019 en 292.324,10 euros per renovar els vestidors del Poliesportiu i adquirir un nou vehicle per a l’Agrupació de Defensa Forestal. En temes econòmics també s’ha donat llum verda a les partides de finançament de les escoles bressol El Molí i La Traca.

Amb els diners es renovaran els vestidors del Poliesportiu Municipal // Arxiu

El pressupost de Molins de Rei per aquest any augmenta en 292.324,10 euros. Ho fa després que el ple municipal d’octubre hagi donat llum verda a un crèdit extraordinari de 50.177 euros i a un suplement de crèdit de 242.147,10 euros.

L’ampliació de pressupost servirà per renovar els vestidors del Poliesportiu Municipal, així com per subvencionar la compra d’un nou vehicle per a l’Agrupació de Defensa Forestal (ADF) Puigmadrona – Olorda. També permetrà incrementar la consignació per a ADIF i plantar nou arbrat. Els diners també s’utilitzaran perquè l’Ajuntament disposi de més ordinadors i d’una connexió “Wifi” més eficient.

La mesura, proposada pel govern municipal, ha estat aprovada amb els vots a favor de PSC i Junts per Molins. La resta de grups s’hi han abstingut. Des de la CUP, el regidor Josep Raventós, ha dit que tot i compartir algunes mesures, hi ha “despeses prescindibles”. També ho ha considerat la regidora de Molins Camina, Ana Aroca, i el regidor d’ERC, Marcel López. El republicà ha afirmat que “algunes mesures generen dubtes”.

Des de les files de Junts per Molins, el regidor Ramon Sànchez, ha vist la modificació pressupostària amb bons ulls i ha afirmat que era possible “pels diners que va deixar l’anterior govern”.

Finançament per a les escoles bressol El Molí i La Traca

Al marge d’aquesta ampliació de pressupost, el ple municipal d’octubre també ha donat llum verda a aportar 17.953,35 euros a l’escola bressol El Molí per suplir el dèficit que va registrar el curs passat, així com mantenir les tarifes per a aquest curs.

En el cas de l’escola bressol La Traca, el plenari ha aprovat dotar el centre amb 20.371,98 euros per al curs 2017-18, així com el preu de participació provisional de l’Ajuntament en el finançament de l’escola per a aquest curs.

Les dues mesures han estat aprovades al ple amb els vots a favor de tots els grups polítics, excepte de la CUP, que s’hi ha abstingut. De fet, tant els cupaires com des de Molins en Comú i Molins Camina s’ha insistit en el fet de municipalitzar el servei per millorar-ne l’eficiència. “Si no tenim una gestió directa del servei haurem de tractar aquest punt cada any”, ha reflexionat la regidora Ana Aroca.

Des de Junts per Molins, en canvi, el regidor Ramon Sànchez ha opinat que el debat s’ha de centrar en si el servei funciona correctament i no pas en “si el model és de forma cooperativa o d’un altre tipus”.

Recomanacions personalitzades