L’art, els treballs manuals i els dibuixos s’exhibeixen a l’aire lliure

Els pintors, artesans i els dibuixants mostren les seves creacions al passeig del Terraplè en el marc de la XIX Mostra Comarcal. La jornada ha estat organitzada pel Cercle Artístic de Molins de Rei.

El Reial Cercle Artístic va mostrar els quadres al passeig del Terraplè // David Rodríguez

Els quadres, les creacions artesanes i els dibuixos dels més petits es van donar cita durant tot el matí de diumenge al passeig del Terraplè en el marc de la XIX Mostra Comarcal. En la jornada, organitzada pel Cercle Artístic de Molins de Rei, els artistes van poder donar a conèixer les seves obres. A més, també van tenir lloc tallers de treballs manuals el modelat de fang i un espai per fer el dibuix del concurs Lluís Fisas.

El Cercle Artístic, que enguany fa 20 anys, organitza anualment dos concursos de dibuixos infantils: el Lluís Fisas (per la Festa Major de Sant Miquel) i el Josep Maria Madorell per la Fira de la Candelera. Durant aquesta setmana, el Cercle també ha organitzat un concurs per fomentar els hàbits saludables. Sota el lema ‘Cuida el teu cos’, els nens de 3 a 14 anys han presentat la seva creació relacionada amb la salut.

Els mes petits van aprendre a modelar el fang // David Rodríguez

Així mateix, els darrers dies, la plaça de la Llibertat ha estrenat un mural elaborat pel Cercle Artístic de Molins de Rei. L’obra plasma Santa Creu d’Olorda. La peça és obra de l’artista molinenc Josep Maria Pubill i s’inspira en una fotografia d’Olorda que Pubill va veure en un llibre de l’historiador Josep Maria Jordà.

Trobada de puntaires

Al mateix passeig del Terraplè, durant tot el matí també es van aplegar més d’un centenar de puntaires. Organitzada pel Taller la Filigrana, els participants de la XIX Trobada de Puntaires va servir per mostrar l’art i la tècnica de fer puntes.

Recomanacions personalitzades