Molins de Rei vibra amb l’espectacle del Circ Vermut

La Festa Major arriba també per als més petits amb un número de circ a la plaça del Palau. La companyia Circ Vermut ha ofert una performance amb acrobàcies, malabars i equilibrismes per gaudir en família.

Vertical en cadires a l’espectacle del Circ Vermut // Paula Durà

“Al circ tot és possible i tothom hi té cabuda“. Així ho han demostrat els dos clowns de la companyia Circ Vermut, amb un espectacle dirigit a tots els públics aquest diumenge a la tarda a la plaça del Palau. Grans i petits han pogut gaudir d’una exhibició de disciplines com els malabars, les acrobàcies i la manipulació d’objectes.

El show a l’aire lliure també ha portat a escena verticals amb cadires, a més d’altres tècniques com el pal xinès, que consisteix a fer equilibris amb un plat damunt d’un pal, i la roda cyr, en què el professional dona voltes dins una roda gegant.

L’equip del Circ Vermut està format pels artistes David Candelich i Jordi Mas, que s’autodefineixen com a “dos paios que no tenen ni cap ni peus”. Un tàndem que ha ofert al municipi una hora plena d’art i humor que ha fet vibrar petits i grans.

Recomanacions personalitzades