La botiga The Phone House del carrer Major pateix dos atracaments en menys d’un mes

En el segon atac, comès a ple dia, dos individus amb ganivets es van emportar 38 telèfons mòbils del magatzem i van escapar amb un cotxe robat. El propietari de l’establiment diu que augmenta la sensació d’inseguretat, tot i les mesures de protecció que ha instal·lat.

La botiga ha instal·lat boletes per dissuadir els lladres // David Rodríguez

La botiga de telefonia The Phone House del carrer Major de Molins ha denunciat dos atracaments en menys d’un mes. El propietari de l’establiment, Ivan Martínez, ha declarat a Viu Molins de Rei que en els dos casos, els lladres s’han emportat els diners de la caixa registradora i telèfons mòbils. Al primer dels atacs, que es va produir el 7 d’agost de matinada, els assaltants es van endur 21 telèfons. Martínez explica que “uns comerciants d’un local proper van ser els que van avisar els Mossos d’Esquadra”. En aquell atracament, els assaltants van forçar la persiana, però no van poder accedir al magatzem de la botiga.

A partir de llavors, el propietari de l’establiment va decidir instal·lar mesures dissuasives de seguretat, com la col·locació de pilones per dificultar l’accés dels lladres. Martínez comenta que, tot i aquestes accions, l’episodi es va repetir el passat 2 de setembre. Aquell dia, sobre les 20 hores, amb la botiga oberta al públic i amb una clienta a l’interior, dos joves encaputxats que es desplaçaven en un cotxe robat es van emportar 38 telèfons mòbils del magatzem i van fugir derrapant pel carrer Major amb el vehicle.

Els forats corresponen als mòbils que han estat robats // David Rodríguez

Sensació d’inseguretat

El propietari de la botiga de telefonia recorda que en el mateix establiment, anteriorment uns lladres havien accedit a robar amb el mètode de l’allunatge i que la situació s’ha produït de nou amb un altra forma.Els comerciants tenim una certa sensació d’inseguretat, ja que en poc temps han atracat la meva botiga dues vegades, un altra de telefonia i una farmàcia”. Tot i que admet que des de que han passat aquests episodis, s’ha incrementat la presència d’efectius policials, reconeix que les patrulles de Mossos i Guàrdia Urbana a Molins de Rei són escasses, malgrat els reforços recents. Martínez lamenta que des de fa poc més d’un mes té “un neguit al cos” perquè no es torni a produir cap atracament.

Recomanacions personalitzades