Un quiosc del passeig Pi i Margall reparteix 350.000 euros del cupó de l’ONCE

La venedora Susana Juan, que fa tres mesos que treballa a Molins de Rei, ha despatxat 10 bitllets de 35.000 euros cadascun del número 31.507. Assegura que alguns dels premiats han acudit al punt de venda creient que només tenien un reintegrament.

Susana Juan, la venedora que ha repartit 350.000 euros amb el número 31.507 // David Rodríguez

El quiosc situat al passeig Pi i Margall, 4 de Molins de Rei ha repartit 350.000 euros del ‘Cupó Diari’ de l’ONCE. En el sorteig celebrat ahir, va resultar premiat el número 31.507, del qual s’han venut 10 bitllets a Molins de Rei. La venedora encarregada de despatxar els cupons, Susana Juan, ha explicat a Viu Molins de Rei que és “una gran satisfacció entregar un premi per primera vegada, que a més ha estat molt repartit, ja que els clients han comprat cupons individuals”.

Juan ha assegurat que a primera hora del matí ja ha tingut la visita d’alguns clients que pensaven que el bitllet del número 31.507 atorgava un reintegrament. “L’alegria ha estat veure que molts no sabien que els hi havia tocat un premi de 35.000 euros”, ha afegit. Juan, treballadora de l’ONCE des de fa 12 anys, fa tres mesos que està a Molins de Rei, sent aquest el primer premi de consideració que ha repartit.

Els clients han passat durant tot el matí pel quiosc situat al passeig Pi i Margall, 4 // David Rodríguez

“He vingut a repartir sort”

Durant tot el matí, els clients s’han adreçat al quiosc per comprovar si els hi havia tocat el cupó o per comprar-ne de nous per si la sort es volgués quedar en aquell establiment. Juan, que ha rebut les felicitacions dels ciutadans que han passat per davant del quiosc, ha comentat que “tinc clar que m’ha tocat venir a Molins de Rei per repartir sort”.

Susana Juan és una de les 102 agents venedors que l’ONCE té a Molins de Rei, on dóna servei a 352 afiliats i afiliades. Durant aquest any, l’empresa ha repartit 53 milions d’euros a Catalunya. Amb el ‘Cupó Diari’ de l’ONCE, que es ven per 1,5 euros, s’entreguen diàriament 55 premis de 35.000 euros. A més, si el client abona 2 euros pot optar a la sèrie i guanyar ‘La Paga’, un sou de 3.000 euros al mes durant 25 anys, que s’afegeix als 35.000.

Recomanacions personalitzades