El Club Natació Molins de Rei obté tres medalles de plata al Campionat de Catalunya

Els vuit nedadors que hi han participat han millorat les seves marques personals. Alba Pradell ha aconseguit la medalla de plata a les proves de 100 i 200 metres esquena, i Alba Salas el mateix reconeixement als 50 metres braça.

Els vuit nedadors que han participat al campionat // Club Natació Molins de Rei

Vuit nedadors del Club Natació Molins de Rei han obtingut aquest cap de setmana tres medalles i sis diplomes al Campionat de Catalunya d’estiu. La piscina Sylvia de l’Anella Olímpica de Tarragona ha estat l’escenari de la màxima competició en l’àmbit regional abans del Campionat d’Espanya.

Segons ha informat en un comunicat el Club Natació Molins de Rei, els esportistes, entrenats per Sergio Lloret i acompanyats per Roger Román, han fet un “molt bon paper” i tots han “millorat les seves marques personals”. 

Alba Pradell ha aconseguit la medalla de plata a les proves de 100 metres esquena, amb un temps d’1:10.42. També ha obtingut el mateix reconeixement als 200 metres esquena, on ha fet la seva millor marca personal aturant el cronòmetre als 2:32.48. 

La bracista Alba Salas ha escalat al segon esglaó del podi a la prova dels 50 metres braça, amb un temps de 35.61.

L’equip molinenc ha quedat en 22a posició en el rànquing de clubs, amb un total de 710,50 punts. Aquesta competició regional ha servit als nedadors per posar-se a prova per als Campionats d’Espanya, que seran del 27 al 30 de juliol a les piscines Bernat Picornell.

Recomanacions personalitzades