Molins Camina es mostra “relativament satisfet” perquè el seu projecte s’ha “consolidat”

La cap de llista de la formació lila, Ana Aroca, creu que haurien aconseguit “dos regidors si s’hagués votat en clau municipal”, però que aquests comicis venien marcats “per les dinàmiques de les eleccions generals i europees”.

La candidata de Molins Camina Podem, Ana Aroca // Jose Polo

Molins Camina Podem s’ha presentat per segona vegada a les eleccions municipals. Amb 905 vots (6,58%), la formació ha mantingut el mateix nombre de regidors al ple, un. La cap de llista, Ana Aroca, ha explicat a Viu Molins de Rei que estan “relativament satisfets” perquè el projecte s’ha “consolidat”. 

La candidata de Molins Camina Podem considera que mereixien “dos regidors” que haurien aconseguit “si s’hagués votat en clau municipal”. Però Aroca ha assenyalat que aquests comicis venien marcats “per les dinàmiques de les eleccions generals i europees”.

El món dels comuns es va presentar per separat el 2015 i, continuant amb la mateixa divisió quatre anys després, ha obtingut els mateixos resultats en regidors: un representant a la sala de plens per Molins Camina Podem i un altre per Reviu Molins en Comú. Tampoc ha variat l’equilibri de forces entre els dos partits, i els podemites continuen per davant en nombre de vots. 

L’alcaldable de la formació lila ha admès que el fet que les dues formacions no confluïssin a les eleccions municipals ha pogut generar “confusió i divisió de vot”. Tenint en compte els resultats, Aroca ha afirmat que han d’intentar “unir l’espai dels comuns”, però “liderat” per Molins Camina Podem perquè han obtingut “millors resultats”.

Ana Aroca veu “difícil” que Molins Camina Podem entri al govern. D’una banda, perquè van dir que “no” farien “alcalde Ramon Sánchez”, i de l’altra, perquè el grup municipal socialista no s’ha “renovat”. “Dir-li que sí a aquest PSC en concret és complicat”, ha sentenciat la cap de llista.

Recomanacions personalitzades