La CUP creu que la dinàmica de les eleccions europees “desvirtua” els resultats de les municipals

El cap de llista de la formació anticapitalista, Carles Ros, assegura que l’efecte de les europees ha influenciat de “manera primordial” en els resultats de les municipals. Ros afirma que “valoraran” les ofertes dels partits que poden encapçalar el pròxim govern municipal.

La valoració de la CUP Molins de Rei, en vídeo // David Polo

Les eleccions municipals no van deixar uns bons resultats per a la CUP Molins de Rei, molt inferiors dels que ells esperaven, després de postular-se per assaltar l’alcaldia durant la campanya electoral.

La formació anticapitalista perd un regidor respecte al 2015 i es quedarà amb tres representants a la sala de plens. Tot i l’augment de la participació del 7%, han passat de 1.937 vots (16,18%) de fa quatre anys a 1.743 suports (12,68%).

“Estem sorpresos pels resultats, creiem que les dinàmiques de les eleccions europees han influït de manera primordial en les municipals”, va valorar durant la nit electoral el cap de llista de la CUP, Carles Ros. “No només ha passat a Molins de Rei, sinó també arreu de Catalunya”, va argumentar el cupaire.

Un context que, segons Ros, “desvirtua una mica” la realitat que “es mereix Molins de Rei”. “En tot cas, entomem els resultats. Després de la desfeta que hem vist a molts pobles, la nostra proposta a Molins de Rei queda molt consolidada”, va sentenciar abans d’agrair el suport a totes les persones que han recolzat a la formació anticapitalista.

Segons el cap de llista de la CUP, ara s’obre una etapa per “valorar les ofertes dels partits que poden liderar els governs municipals”. Ara bé, la CUP creu que amb els resultats obtinguts no els correspon “impulsar un nou govern ara mateix”.

Els resultats de les eleccions municipals 2019 a Molins de Rei

Recomanacions personalitzades