L’F.C.C-TRS Honda i el Centre Salinas de nou al podi

La tercera cursa del Campionat del Món d’Endurance disputada al circuit d’Slovakia Ring ha significat la tornada al podi de l’actual Campió del Món de l’especialitat, l’equip F.C.C. – TSR HONDA i amb ell, el Centre d’Osteopatia Miquel Salinas de Molins de Rei.

Part de l’equip F.C.C-TRS Honda // Centre Miquel Salinas

La cursa de 8 hores, arribava per a l’equip que defensa el títol, després dels problemes i incidències patits a les 24 Hores de Le Mans. L’inici de la prova eslovaca va ser força positiu a les primeres voltes tot i que problemes amb els frens i un incident en fer el primer relleu al pit-lane, van complicar la situació i van situar els Campions al 20è lloc i a dos voltes dels líders en acabar la primera hora.

A partir d’aquí van arribar la reacció i la remuntada en un traçat complicat per l’estat de l’asfalt i les condicions meteorològiques. Els francesos Mike di Meglio, i Freddy Foray i l’australià Josh Hook van pilotar l’Honda a un ritme trepidant que els va permetre acabar la cursa al tercer lloc, a 46 segons del segon classificat i recuperar molt terreny perdut tant a la cursa com al Campionat, on ara ocupen el cinquè lloc a 20 punts del tercer classificat.

Com ha estat habitual al llarg de les últimes temporades, els pilots de l’equip F.C.C.-TSR HONDA van comptar amb el suport dels professionals del Centre Miquel Salinas que, en tot moment, van vetllar perquè el pilots estiguessin al cent per cent des del punt de vista físic cada vegada que pujaven a la moto.

Imatge de l’equip // Centre Salinas

Així ho explica el Miquel Salinas: “La cursa d’Slovakia ha tornat a ser força dura per nosaltres a causa de diferents incidències que no ens han permès mantenir-nos a la lluita per la victòria des del primer moment, però l’equip tècnic i els pilots han fet una gran tasca i han demostrat que mantenen la competitivitat que ens va fer Campions del Món la temporada passada. Per la nostra part, hem treballat amb tota la dedicació i intensitat possibles per fer que el Mike, el Josh i el Freddy estiguessin sempre a punt. D’alguna manera, nosaltres som els “mecànics” que tenen cura dels pilots, de la seva salut i la seva forma física i el treball que fem dins i fora de les curses, no té cap altre objectiu que no sigui el de fer que estiguin en condicions de rendir al màxim cada vegada que es posen als comandaments de la Honda”.

La pròxima prova del Campionat del Mon d’Endurance són les 8 Hores d’Oschersleben que es disputaran al traçat alemany el pròxim 9 de Juny.

Recomanacions personalitzades